Süleyman Soylu “Erdoğan sonrası kimi destekleyeceksin” sorusuna yanıt verdi

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun bir aradan sonra kameraların karşısına geçerek gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 8 yıl daha görevde kalması gerektiğini savunan Soylu, Erdoğan’ın Türkiye için tamamlaması gereken büyük projeler olduğunu söyledi.

Soylu “Tayyip Erdoğan olmazsa Türkiye’ye tamamlatmazlar” dedi

Gazeteci Adem Metan’ın, “Erdoğan sonrası dönem konuşuluyor. Bu konuyla ilgili bazı isimler de ön plana çıkıyor. Süleyman Soylu’nun bakışı nedir?” sorusuna yanıt veren Soylu, şu ifadeleri kullandı:

“Böyle liderler 100 yılda bir gelir. Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye yapacağı 3-4 büyük hizmet daha var. Türkiye kendi uçağını, uçak motorunu yapmalı, hava savunma sistemini tamamlamalı, demografik yapısını yeniden güçlendirmeli ve terörsüz bir ülke haline gelmeli. Tayyip Erdoğan olmazsa, Türkiye’ye bunları tamamlatmazlar.”

AK Partili Dağlı, Zengibar Karakucak Güreşleri’ne katıldı
AK Partili Dağlı, Zengibar Karakucak Güreşleri’ne katıldı
İçeriği Görüntüle

Soylu “Ben gelenekçi bir adamım” sözleriyle Erdoğan’a bağlılığını dile getirdi

Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine duyduğu bağlılığı ise şu sözlerle dile getirdi:

“Son çeyrek asırdır Tayyip Erdoğan haricinde kim olursa olsun hem iç hem dış baskılara dayanamazdı. Ben gelenekçi bir adamım, Tayyip Erdoğan nereyi işaret ederse oradan giderim.”

Kaynak: Haber Merkezi