ÇETİN: MESLEĞİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal / Sevil Çakmak - Adana Barosu Avukatlar Salonu'nda gerçekleşen 2023-2024 Adli Yılı’nın açılışı basın açıklamasında meslekte 30.yılını dolduran Çukurova Belediye...

ÇETİN: MESLEĞİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM
Yayınlama: 05.09.2023
Düzenleme: 05.09.2023 16:42
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal / Sevil Çakmak – Adana Barosu Avukatlar Salonu’nda gerçekleşen 2023-2024 Adli Yılı’nın açılışı basın açıklamasında meslekte 30.yılını dolduran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e plaketi takdim edildi.

Soner Çetin, “Burada öyle değerli, kıymetli meslektaşlarımız, abilerimiz, ablalarımız var ki ben onların yanında konuşmamam gerekiyor. Hani ben diyecektim ki nasıl da geçmiş yıllar yani 30 yılı nasıl tamamlamışız? Ama burada 60 yılını tamamlayan büyüklerimiz var. Onun için bu konuya çok fazla girmeyeceğim” dedi.

Çetin, genç meslektaşlarına tavsiyede bulundu; “ Ama genç meslektaşlarıma şunu söyleyeyim. Gerçekten yılların nasıl akıp gittiğini bile anlayamıyorsunuz mesleğimizin kıymetini bilelim. Bayrağı yükseltmeye çalışalım. İşte çok değerli Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Yönetim Kurulu Adana Barosu Odası Başkanımız ve tüm Türkiye’deki tüm baro başkanlarımız, yönetimleri bu konuda bu uğurda çok büyük bir mücadele vermeyi gösteriyorlar. Hepsinin sonuna kadar arkasındayız. İnşallah bir gün mesleğimiz, istediğimiz, arzu ettiğimiz seviyeye gelir diyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla kucaklıyorum. Sağ olun, var olun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.