SEYHAN BELEDİYESİ HALKIN AYAĞINA GELDİ

TOROS ( Özel Haber ) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Seyhan Belediyesi, Gürselpaşa mahallesinde hizmete giren bürolara Pınar ve Tellidere mahallesinde eklenecek. Birçok hizmeti ile...

SEYHAN BELEDİYESİ HALKIN AYAĞINA GELDİ
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

TOROS ( Özel Haber ) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Seyhan Belediyesi, Gürselpaşa mahallesinde hizmete giren bürolara Pınar ve Tellidere mahallesinde eklenecek. Birçok hizmeti ile vatandaşlara çözüme oluşturmaya ediyor. Başlangıç olarak Gürselpaşa Mahallesi Muhtarlık binası yanında ve Yeşilyurt Mahallesi Mavi Bulvar’da hizmete giren bürolarının önümüzdeki ay içerisinde Pınar ve Tellidere mahalleleri de eklenecek.

Güney ve kırsal kesimde de hizmete başlayacak olan proje ile kısa sürede 10 adet büro olarak faaliyete giderecek. Vergi aylarında vezne olarak görev yapacak olan büro da aynı zamanda nikah ve ruhsat işlemleri de gerçekleştirebilecek. Belirli dönemlerde birim amirleri ile buluşup talepleri için yerinde çözüm sağlayabilecekler. “Vatandaş temsilcisi” olarak sizlere destek sağlayacak ekipler ile dilekçe yazımı, evrak takibi, bilgisayar kullanımı gibi konularda da hızlıca çözüme ulaşabilecekler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.