Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, kuzeninin kızı Zeynep ile Onat’ın düğününde genç çiftin en mutlu gününe şahitlik etti. Başkan Karataş, çiftin aile saadetlerine ortak olurken ömür boyu mutluluk dileklerini iletti. Karataş ilçesinde düzenlenen görkemli düğün töreninde Zeynep ile Onat, sevenlerinin huzurunda hayatlarını birleştirdi. Gelin ve damadın ailelerinin uzun süredir hazırlandığı düğün, ilçede büyük ilgi gördü. Salonun şıklığı, gelin ve damadın heyecanı ve davetlilerin neşesi geceye ayrı bir renk kattı.
Başkan Karataş’tan Ömür Boyu Mutluluk Dileği
Düğün törenine katılan Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, akrabalarının bu özel gününde yanlarında bulunarak genç çifte hayırlı dileklerini iletti. Başkan Karataş, “Ailemizin mutlu gününde, kuzenimin kızı, sevgili yeğenim Zeynep ve sevgili Onat’ın düğün törenine katılarak sevinçlerine ortak olduk. Genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.
Düğün Coşkusu Gece Boyu Sürdü
Gelin ve damadın ilk dansıyla başlayan düğün, alkışlar eşliğinde devam etti. Oyun havaları ve türkülerle davetliler piste çıkarak genç çifte eşlik etti. Takı merasiminde ise gelin ve damadın yakınları desteğini esirgemedi. Düğün boyunca yaşanan keyifli anlar, hem ailelerin hem de davetlilerin hafızalarında güzel bir anı olarak yer aldı.
Çiftten Teşekkür Mesajı
Zeynep ile Onat, bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür ederek, “Hayatımızın en özel anında yanımızda olan ailemize, dostlarımıza ve değerli Belediye Başkanımız Ali Bedrettin Karataş’a gönülden teşekkür ediyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmanız bizler için büyük bir armağan oldu” dedi.
Gece boyunca süren eğlencenin ardından Zeynep ile Onat, davetlilerin tebrikleriyle yeni hayatlarına uğurlandı.