Şeflek destek istedi

Şeflek destek istedi
Yayınlama: 05.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Adana Hadırlıgücü’nün Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı İrfan Şeflek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni sezon öncesi destek istedi. Şeflek, Başkan Kazım Bozan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımlarını ayakta tutabilmek adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Şeflek, şunları söyledi: “Saygı değer Hadırlı halkı; Hepinizin bildiği gibi Adana Hadırlıgücü Spor Kulübü 2021/22 sezonunda Adana Süper Amatör Ligi’nde ŞAMPİYON olarak Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmiştir. 2019 yılında kulübümüzde 2.Başkanlık yapan 2022 yılında kulübümüze başkan olan Sn. Kazım Bozan ve yönetim kurulu üç yıl süre için kulübümüze maddi manevi yanısıra en önemlisi tesisleşmede de çok üstün bir çaba göstermiştir. Gelinen süreçte kulübümüzün bu yılki hedefi BAL Ligi’nde yine ŞAMPİYON olup 3.Lig’e çıkmak olacaktır.

HADIRLI halkı her şeyin en iyisine layıktır.  Bizler HADIRLI halkı olarak yönetim kuruluna destek olmalıyız. Lütfen takımımıza sahip çıkalım. Maçlarda stadı dolduralım.  Ülke olarak ekonomik sorunlar yaşasak da HADIRLI halkı olarak lütfen sağduyu ile yaklaşıp imkan dahilinde takımımızın banka ibanına bağışta bulunalım. Yönetim kurulu olarak 2,5 milyon bütçesi olan bu ligin yükünü hepsini başkan ve yönetim kuruluna bırakmak doğru değil.

Unutmayın bu takım halkın takımı. ADANA HADIRLIGÜCÜ ZİRAAT BANKASI TR 5300 0100 2326 9059 2077 5001.”

Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.