İKİ HAFTALIK YAĞMUR ARDINDAN SAHAYA İNDİLER

Adana'da son haftalarda etkili olan elverişsiz ve yağışlı hava koşulları, belediye ekiplerinin sahada yürüttüğü bazı altyapı çalışmalarına geçici olarak ara verilmesine neden olmuştu. Hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Eğeciuşağı Mahallesi’ndeki şantiyede yeniden mesaiye başladı. Ekiplerin sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir çalışma takvimiyle sahada olduğu bildirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden Dilberler Sekisi'nde yenileme ve çevre düzenlemesi
Adana Büyükşehir Belediyesi'nden Dilberler Sekisi'nde yenileme ve çevre düzenlemesi
İçeriği Görüntüle

Yol Çalışması (4)

4 BİN 800 METRELİK YOL YENİLENİYOR

Mahalle sakinlerinin daha güvenli, konforlu ve kesintisiz bir ulaşım imkanına kavuşması için başlatılan projede çalışmalar aralıksız sürüyor. Planlanan program dahilinde toplam 4 bin 800 metrelik güzergahta gerçekleştirilen yol yapım ve iyileştirme çalışmaları, bölgenin trafik akışını ve yol standartlarını üst seviyeye taşıyacak.

KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETE SUNULACAK

Bölge halkının uzun süredir beklentileri arasında yer alan ve tamamlandığında ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak olan yolun, kısa süre içerisinde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kentin dört bir yanında altyapı ve üstyapı yatırımlarının planlanan program çerçevesinde hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Adana Büyükşehir Belediyesi