Sarıçam Belediyesi Meclisi Elif Su’yu unutmadı

Sarıçam Belediyesi Meclisi Elif Su’yu unutmadı
Yayınlama: 08.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Sarıçam Belediyesi Haziran ayı olağan meclis ilk toplantısı 6 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirdi. Toplantıda 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü vefat eden Başkan Bilal Uludağ’ın 11 yaşındaki kızı Elif Su unutulmadı.

Sarıçam Belediyesi Haziran ayı olağan meclis ilk toplantısı, Meclis Başkanvekili Nebi Erdoğan başkanlığında yapıldı. Meclis gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, 23 Mayıs’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Başkan Bilal Uludağ’ın 11 yaşındaki kızı Elif Su’da unutulmadı.

Mecliste gündem dışı söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Cengiz yaptığı konuşmasında, Başkan Uludağ’a ve ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Minik Elif Su’nun vefatı ile yediden yetmişe herkesi derin bir üzüntüye boğduğunu belirten Cengiz, yaşanan acının tarifi olmadığını dile getirdi. Daha sonra Elif Su Uludağ ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun gerçekleştirildiği toplantıda, minik Elif Su ve şehitler için dualar edildi.

Mecliste grubu bulunan Ak Parti ve İyi Partili Meclis Üyeleri de Başkan Uludağ’ın acılarını paylaştıklarını belirterek, Uludağ ailesinin yaşadığı acıya ortak olduklarını kaydettiler.

Meclis toplantısı sonrası topluca Başkan Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden Meclis Üyeleri,  burada okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından, Başkan Uludağ’a taziyelerini dile getirdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.