Reşatbey Mahallesinin Genç Muhtar Adayı

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın -  Adana’nın elit mahallesi Reşatbey’in 12 Kasım 2022 tarihinde görevi başında vefat eden kadın muhtarı Zübeyde Nüvit Kana’nın oğlu Mert...

Reşatbey Mahallesinin Genç Muhtar Adayı
Yayınlama: 13.09.2023
Düzenleme: 13.09.2023 16:29
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın –  Adana’nın elit mahallesi Reşatbey’in 12 Kasım 2022 tarihinde görevi başında vefat eden kadın muhtarı Zübeyde Nüvit Kana’nın oğlu Mert Kana “Annesinin anılarını yaşatmak ve muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıklayarak onun izinden gitmek istediğini” ifade etti.

34 Yaşında olan Reşatbey mahallesine muhtar adayı olan Mert Kana “Reşatbeyde doğduğunu ve büyüdüğünü, bu mahallede okuyarak hayata atıldığını ifade eden Kana “Çağ üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Anadolu üniversitesi işletme mezunuyum. Evliyim 2 yaşında kızım var. Rahmetli Annem, Annene’mde dahil doğma büyüme Reşatbey!de oturuyoruz. Annemden kalan bayrağı daha ileriye götürmek için mahalleye hizmet etme amacıyla bu göreve talip oldum Reşatbey mahallesindeki muhtarlık seçimini kazandığım taktirde haketmiş olduğu hizmetleri alabilmesi açısından elimden geleni yapacağıma, Annemden yarım kalan ve yapamadığı projeleri hayata geçirme anlamında mahallemi temsil hakkımı sonuna kadar söz veriyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.