Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Mahallesi’nde yapılması planlanan yeni Jandarma Karakol Komutanlığı binası için çalışmalar başladı. Jandarma Genel Komutanlığı İstihkâm Birliği tarafından inşa edilecek karakol binasının temel atma töreni, Akçatekir Gişeleri yanında bulunan eski Bölge Trafik alanında gerçekleştirildi.

Törene Pozantı Kaymakamı Muhammet Cengiz, Adana İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Muhammet Okur ve Pozantı İlçe Emniyet Müdürü Musa Yabacı katıldı.

Başkan Atlı, Bahçeli ile Kozan gündemini görüştü
Başkan Atlı, Bahçeli ile Kozan gündemini görüştü
İçeriği Görüntüle

Pozantı’da Yeni Jandarma Karakolunun Temeli Atıldıİki katlı olarak inşa edilecek

Yeni karakol binasının 920 metrekare büyüklüğünde ve iki katlı olarak yapılacağı bildirildi. Temel atma çalışmaları kapsamında yaklaşık 30 mikser beton döküldü.

İnşa edilecek yeni hizmet binasının, bölgedeki güvenlik hizmetlerinin daha etkin, düzenli ve modern şartlarda yürütülmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Pozantı’da Yeni Jandarma Karakolunun Temeli Atıldı (2)Yaklaşık 7 ayda tamamlanacak

Çalışmaların başlamasının ardından yeni Jandarma Karakol Komutanlığı binasının yaklaşık 7 ay içerisinde tamamlanarak ilgili birimlere teslim edilmesi planlanıyor.

Modern fiziki yapısıyla hizmet verecek yeni karakolun, Akçatekir Mahallesi ve çevresindeki güvenlik hizmetlerinin kapasitesini artırması hedefleniyor.

Kaynak: İHA