Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ve Mustafa Toprak, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında belediye çalışmaları ve ilçeye dair değerlendirmeler ele alındı.

Adana Büyükşehir’den Öğrencilere İlk Gün Hediyesi
Adana Büyükşehir’den Öğrencilere İlk Gün Hediyesi
İçeriği Görüntüle

Osmaniye’den Kozan’a Anlamlı Ziyaret (1)

Nazik ziyaret için teşekkür

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Osmaniye MHP İl Başkanımız Sayın Yusuf Çomu ve Sayın Mustafa Toprak belediyemizi ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
Birlik ve beraberlik içinde, Kozan’ımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birlik mesajı

Samimi bir atmosferde geçen ziyaretin ardından Başkan Atlı, ortak hedeflerinin Kozan’ın gelişimi ve halkın ihtiyaçlarının karşılanması olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi