Okan Gökulu: Lige galibiyet ile başlamayı hedefliyoruz

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, Pazar günü saat 18.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda Kepezspor Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Okan Gökulu: Lige galibiyet ile başlamayı hedefliyoruz
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Okan Gökulu, ligin ilk haftasında Pazar günü saat 18.00’de Tarsus Şehir Stadı’nda konuk edecekleri Kepezspor Futbol Kulübü karşılaşmasını kazanarak lige galibiyet ile başlamayı amaçladıklarını söyledi.

Kepezspor Futbol Kulübü müsabakasına tüm futbolseverleri davet eden Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Okan Gökulu, “Halkın takımı olarak, halkın Milletvekilleri ile Belediye Başkanlarımızı ve tüm Adanalıları ilk maçımızda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Lig öncesi yaptıkları transferlerle güçlerine güç kattıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Okan Gökulu, “Kamp çalışmaları ve hazırlık maçlarının ardından takım olarak lige odaklandık. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Engelleri bir bir aşarak taraftarlarımızın yüzünü güldürmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.