MUSTAFA DÖNMEZ TOROS TV’DE KONUŞTU

MUSTAFA DÖNMEZ TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 25.08.2023
Düzenleme: 25.08.2023 15:09
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Türkiye Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Dönmez, belediye başkanlarını güreş kulüpleri kurmaya davet etti. Dönmez, “Yeni İsmet Atlı’lar yetiştirmeye var mısınız?” dedi.

Adana’da güreşin kalkınması ve daha iyi konuma gelmesi için belediye başkanlarının belediye bünyesinde güreş takımları kurması gerektiğine dikkat çeken Mustafa Dönmez, “Kentimizden bir dünya şampiyonu çıktı. Merhum İsmet Atlı’nın başarısının devamı gelmelidir. Belediyeler güreş kulübü kurarlarsa, kentimizde güreş istenen kıvama gelir. Bunun geçmişte bir örneği var. Ahmet Ünal, Yüreğir Belediye Başkanlığı döneminde güreş takımı kurarak güreşimiz için üzerine düşeni yapmıştı” şeklinde konuştu.

İl Temsilciliği döneminde kentimizde güreş sporu için üzerine düşeni yapan merhum Kemal Aslan’ı asla ama asla unutmadıklarını dile getiren Mustafa Dönmez, “Bugün kentimizde İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi varsa, bunda en büyük katkı Kemal Aslan’ındır. Kemal Aslan’ın ismi yaşatılmalı. Bir parka veya bir caddeye adı verilirse çok mutlu oluruz” diye konuştu.

Pazar günü organize edilecek Tarihi Kızıldağ Yaylası Güreşlerine herkesi davet eden Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, “Karaisalı ilçemiz Kızıldağ yaylasında büyük bir heyecan yaşanacak. Yüzlerce sporcumuz kendilerini gösterebilmek için mücadele edecek. Bu mücadelede sizleri de güreşçilerimizin heyecanına ortak olmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.

Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi olarak, Adana’da güreş için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Dönmez, “Herkesin Vakfımıza destek olmasını istiyoruz. Bizim tek derdimiz güreş. Ata sporumuz olan güreş için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Sizleri de onurlu mücadelemizde yanımızda görmek istiyoruz. Hep destek tam destek” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.