Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, teşkilatlarda yaptığı “Terörsüz Türkiye” süreci hakkındaki bilgilendirme toplantılarını sahada da sürdürüyor. Kanlı, MHP Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşların sorunlarını dinleyen Yusuf Kanlı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin her koşulda halkın yanında olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’nin geleceği için biriz, beraberiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.
Bahçeli’nin başlattığı süreç
Kanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024’teki grup konuşmasıyla başlayan “Terörsüz Türkiye” sürecinin, ilerleyen dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle devlet politikası haline geldiğini hatırlattı. “Terörsüz Türkiye süreci, milli bekamızı temin amacıyla milletimizin huzur ve güvenliği için atılmış bir adımdır. Kıymetli hemşehrilerimizin bu sürece güçlü destek vereceğine inanıyoruz” dedi.
27 Eylül’de büyük buluşma
Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kanlı, 27 Eylül 2025 tarihinde Adana’da gerçekleştirilecek olan “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temalı “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları” toplantısına tüm vatandaşları davet etti.
Gerekgil’e “geçmiş olsun” ziyareti
Toplantının ardından MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve İlçe Başkanı Mehmet Şahin, bir süredir tedavi süreci devam eden geçmiş dönem Çukurova İlçe Başkan Yardımcısı Taşmedreseli Necmi Gerekgil’i evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.