Milliyetçi Hareket Partisi Adana teşkilatında 15. Olağan İl Kongresi için hazırlıklar sürüyor. MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, kongre çalışmaları kapsamında Feke ilçesini ziyaret ederek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kongre hazırlıkları Feke’de değerlendirildi
Feke İlçe Teşkilatını ziyaret eden İl Başkanı Hakan Yıldırım, MHP Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda, 5 Eylül 2026 Cumartesi günü yapılacak MHP Adana 15. Olağan İl Kongresi’nin hazırlıkları ile ilçedeki teşkilat çalışmaları ele alındı.
MHP Adana İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Feke’den Adana’ya gönül seferberliği anlayışıyla, kongremize yönelik hazırlıklarımızı teşkilatlarımızın güçlü ve kararlı çalışmalarıyla sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Esnaf ve vatandaşlara kongre daveti
Yıldırım, Feke programı kapsamında ilçe esnafını ve vatandaşları da ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, 5 Eylül’de düzenlenecek il kongresine davette bulundu.
MHP Adana İl Başkanlığı, kongre sürecinde “Feke’den Adana’ya Gönül Seferberliği” vurgusu yaparak teşkilat mensupları ve vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.

Teşkilatın eski isimlerini unutmadı
Program kapsamında geçmiş dönem MHP Feke İlçe Başkanı Muhammet Yazan ile de bir araya gelen Hakan Yıldırım, Yazan’ı il kongresine davet etti.
Yıldırım ayrıca Feke İlçe Teşkilatının emektarlarından Cuma Yastı’yı evinde ziyaret ederek kongre davetini iletti. MHP Adana İl Başkanlığı, geçmişten bugüne parti teşkilatına emek veren isimlerle gönül bağının güçlendirilerek kongreye hazırlanıldığını belirtti.
Geçmiş dönem MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener ile de bir araya gelen Yıldırım, kongre çalışmaları kapsamında Feke’de verdiği destek dolayısıyla Şener’e teşekkür etti.

Büyük buluşma 5 Eylül’de
MHP Adana 15. Olağan İl Kongresi, 5 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 10.00’da Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.
MHP Adana İl Başkanlığı, kongre öncesindeki saha ve teşkilat çalışmalarının kent genelinde devam edeceğini bildirdi.




