Kozan’da çevreyolu iyileştirme çalışmaları başlıyor
Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ile çevreyolu kaldırım çalışması ve kavşak düzenlemesi hakkında toplantı gerçekleştirdi.
Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ile çevreyolu kaldırım çalışması ve kavşak düzenlemesi hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Atlı ve Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin toplantıda çevreyolu, organize sanayi kavşağı ile Kozan Devlet Hastanesi arasındaki güzergahta incelemelerde bulundu.
Kozan Meslek Yüksek Okulu girişinde bulunan kavşağını kaldırılmasını isteyen Başkan Atlı, gereksiz olan kavşakların bir an önce kapatılmasını ve trafik sorunu olmadan düzenlenmesini istedi.
Kazalar ve yoğunluğun yaşandığı kavşaklarda düzenleme yapılmasına karar verildi.
Kozan Belediye Başkanı Atlı,” Çevre yolu sanat yapıları/kaldırım çalışması ve kavşak düzenlemesi hayırlı olsun. İlçemizin uzun süredir beklediği çevreyolu iyileştirmeleri için önümüzdeki hafta çalışmalar başlayacak. Kozan’ımız için durmadan, yorulmadan her platformda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaynak: Özel Haber - Emine Kırmızıdal