“Kaybedenlerin olmadığı yönetim anlayışını sergilemek için adayım”

HABER:SERDAR AKIN-EDA ARSLAN İYİ Parti Yüreğir ilçe binasında kalabalık bir grup ile adaylığını açıklayan Fethi Ahmet Doğaç, "Partimize hizmet etmek ve kaybedenlerin olmadığı yönetim anlayışını sergilemek...

“Kaybedenlerin olmadığı yönetim anlayışını sergilemek için adayım”
Yayınlama: 31.10.2022
A+
A-

HABER:SERDAR AKIN-EDA ARSLAN

 

İYİ Parti Yüreğir ilçe binasında kalabalık bir grup ile adaylığını açıklayan Fethi Ahmet Doğaç, “Partimize hizmet etmek ve kaybedenlerin olmadığı yönetim anlayışını sergilemek için adayım.”dedi.

İlçe binasında yaptığı açıklama ile İyi Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı olduğunu ifade eden Fethi Ahmet Doğaç “Kurulduğu günden bu yana İYİ Parti’nin iktidara gelmesi için hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Partili üyelerimiz yapılacak seçimde ilçe başkanlığı için  desteklerinizi istiyorum. Göreve geldiğimiz taktirde İYİ Parti’yi Yüreğir’de birinci parti yapmak gece gündüz çalışacağıma dair sizlerin önünde söz veriyorum. Yüreğir’in bir evladı olarak  birlik ve beraberlik içinde kaybedenlerin olmadığı, ayrıcalıkların olmadığı bir yönetim anlayışı ile göreve talip oldum. Toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum ve diğer aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum “dedi.

Recai Mercimek destek verdi

Adana Büyükşehir Başkanvekili ve aynı zamanda Yüreğir Belediyesi ile Büyükşehir Meclis üyesi olan  İYİ Parti’nin Adana teşkilatının kurucularından   Recai Mercimek toplantıya katılarak destek verirken, başarılar diledi. Mercimek “ Biz bu partinin kurulmasında çok emek verdik. Şu anki geldiğimiz durum Genel Başkanımız Meral Akşener sayesinde. Korku duvarlarını yıktık. Partimizin kuruluş aşamasında dahi bizimle çok uğraştılar fakat, kararlı duruşumuz ile partimizin yeni kurulmasına rağmen aldığımız oyu herkes gördü. Yükselişimiz devam ediyor ve önümüzdeki seçimlerde oylarımızın daha da yukarı çıkacağını düşünüyorum.”dedi.

Toplantı, İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan Adayı Fethi Ahmet Doğaç’a destek veren partililer birlikte toplu fotoğraf çekilerek son buldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.