İNCİRLİKSPOR 1 EYLÜL’DE SAHAYA İNİYOR

İNCİRLİKSPOR 1 EYLÜL’DE SAHAYA İNİYOR
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Amatör Süper Lig ekiplerinden İncirlikspor, yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül’de start veriyor. Lacivert-Beyazlı ekibin tecrübeli antrenörü Erdem Erol, yeni sezonda başarılı olabilmek adına kolları sıvadı. Yıllara sonra yuvaya dönen Erdem Erol, “Gençlerimizle lige renk katacağız” dedi.

İncirlikspor ile anlaştığı ilk günden bu yana araştırmalarına devam eden tecrübeli antrenör Erdem Erol, mevcut kadroyu koruyarak genç isimleri takviye etmeyi planlıyor. Lacivert-Beyazlı ekibin 2.Başkanı Cumali Irmak ile pazartesi bir araya geleceğini belirten Erol, “Yeni sezonda neler yapacağımızı masaya yatıracağız. Amacımız İncirlikspor’un başarısıdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

İncirlikspor’un her daim Adana amatör kümesinde söz sahibi olduğuna dikkat çeken Erdem Erol, “Geçmiş yıllarda iyi ve güzel günlerim geçti. Yine aynı başarıyı yakalamak için buradayım. Tüm İncirlik halkının takımımıza sahip çıkmasını bekliyorum. Bu takım hepimizin. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.