HİJYENİK PED ATÖLYESİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Adana’da Seyhan Belediyesinin hem hizmet alanı olan hem de kadınlara sosyal ve ekonomik alandaki şartlarını güçlendirmek amaçlı...

HİJYENİK PED ATÖLYESİ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da Seyhan Belediyesinin hem hizmet alanı olan hem de kadınlara sosyal ve ekonomik alandaki şartlarını güçlendirmek amaçlı ‘Kadın Dayanışma Merkezi’ kurulmuştur. Merkezde kadınların en önemli ihtiyaçlarından biri olan hijyenik pedler atölyede üretiliyor. Seyhan Belediyesinde görevli Meltem Hanoğlu Karataş atölye hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Meltem Hanoğlu, “Burası hijyenik  ped üretim atölyesi. Şu arkamda görmüş olduğunuz makinede bu ürün hijyenik ped ürünü halinde çıkıyor. Daha sonrasında farklı bir makineden geçiyor ve en son paketlenip kullanıma hazır hale geliyor” dedi.

Hanoğlu pedlerin ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi kadınlara ulaştığını belirtti. Hanoğlu, “Depremin ertesi günü hemen üretime geçtik. Yaklaşık olarak günde 4000- 5000 adet üretim gerçekleştiriyoruz. Deprem bölgesindeki insanlara ücretsiz şekilde sevkiyatı bulunmaktadır. Seyhan’da oturan halkımızda talep ettiği takdir de ücretsiz şekilde temin ediliyor. Temel ihtiyaç bankamız var orada da puan sistemi ile ürünler alınabiliyor. Bu ürünlerimiz et, süt vb. temel ihtiyaçlarımızdır. Ama bebek maması, ekmek ve hijyenik ped sıfır puandır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.