Sağlık Müdürü Nacar’dan Şehit Asker İçin Başsağlığı Mesajı

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Tokat’ta görev yaparken eğitim esnasında rahatsızlanarak hayatını kaybeden Piyade Er Eyüp Güner için taziye mesajı yayımladı.

Nacar mesajında, millet olarak büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin başı sağ olsun. Tokat’ta görev yaparken eğitim esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan P. Er Eyüp Güner’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği sürecinde yeni gelişme: Gözler saat 17.00’de
Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği sürecinde yeni gelişme: Gözler saat 17.00’de
İçeriği Görüntüle

Milletçe Başsağlığı Dileği

Sağlık Müdürü Nacar, şehit Eyüp Güner’in vefatının tüm Türkiye’yi derinden üzdüğünü belirterek, Türk milletinin birliğine ve beraberliğine vurgu yaptı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda da şehidin anısına “Ruhu şad, mekânı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi