Gülnihal Musiki Derneğinden müthiş konser

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği korosunun konseri Adana Büyükşehir Tiyatro salonunda verildi. Koro şefliğini İhsan Serintürk’ün yaptığı ve  Sermin...

Gülnihal Musiki Derneğinden müthiş konser
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği korosunun konseri Adana Büyükşehir Tiyatro salonunda verildi.

Koro şefliğini İhsan Serintürk’ün yaptığı ve  Sermin Serintürk’ün sunumu ile Gülnihal Musiki Derneği Türk Sanat Müziği korosunun konserinde solistler geçidiyle başladı.Daha sonra koro sevilen Türk Sanat Müziğinin eserlerini seslendirirken seyircilerden büyük alkış alırken yapılan organizasyon ve koronun kıyafetleri göz kamaştırdı. Yaklaşık 3 aydan bu yana çalıştıklarını belirten Gülnihal Musiki derneği Türk Sanat Müziği korosunun Koro şefi İhsan Serintürk “Öncelikle çalışmalarımızda koromuzun özverili bir şekilde konsere hazırlanması ve görselde yapılan kıyafetleri ile gerçekten görülmeye değerdi. Adana belki de böyle bir konser görmedi. Emeği geçen Gülnihal Musiki derneği başkanından, yönetimine, koromuzu oluşturan solistlerimize, saz üstadlarımıza ve bugün konserimize gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm Türk sanat müziği seven dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.