GÜÇLÜ SOYDEMİR BU AKŞAM MALİBU BAR’DA SAHNE ALACAK

Ünlü Sanatçı Güçlü Soydemir bu akşam Malibu Bar’da tek gala program yapmak üzere Adana’ya geliyor. İlahi müziğinin icracılarından olan Erzincanlı sanatçı Güçlü Soydemir ‘Vuramam Sana’ albümü...

GÜÇLÜ SOYDEMİR BU AKŞAM MALİBU BAR’DA SAHNE ALACAK
Yayınlama: 14.01.2023
A+
A-

 

 

Ünlü Sanatçı Güçlü Soydemir bu akşam Malibu Bar’da tek gala program yapmak üzere Adana’ya geliyor.

İlahi müziğinin icracılarından olan Erzincanlı sanatçı Güçlü Soydemir ‘Vuramam Sana’ albümü ile  müzisyenliğe Fantezi & arabesk albümü başlayarak şarkılarında aşk acısı gibi bireysel konuları işleyen sanatçının 13 albümü bulunmaktadır.1977 yılında Erzincan’da doğan sanatçı Güçlü Soydemir bu akşam Adana Malibu Bar’da tek gala sahne alacak olması hayranları tarafından merka edilirken sanatçının ilk defa Adana’da alacağı sahne için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Malibu Bar işletmecileri “Ünlü sanatçımız Güçlü Soydemir’i ağırlamaktan onur duyacağız.Bizler gibi hayranlarının yoğun ilgisinin olacağını tahmin ediyoruz. Ayrı olarak bugünkü programda her akşam birbirinden güzel sahnesi ile müşterilerimize söylediği şarkılara imza atan solistimiz Buket Aslı’dan ayrı bir performans beklediklerini ,tüm müşterilerimizi bu akşamki konsere davet ederek güzel bir akşam geçirmeleri için beklediklerini” ifade ettiler.

İşletmeciler, 14 Ocak Cumartesi (Bugün) Seyhan Otel arkasında bulunan Malibu Bar’da yapılacak konserde ünlü sanatçı Güçlü Soydemir’in yanısıra solist Buket Aslı’nın da sahne alacağı ve programın akşam 22.00’da başlayacağını belirttiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.