Musto Home açıldı

Musto Home açıldı
Yayınlama: 12.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana’nın seçkin çeşitlerini, uygun fiyatla buluşturan Musto Home Mobilya Mağazası Mücahitler Caddesi’nde hizmete girdi.

Açılışa özel indirimli fiyatlarla müşterilerine hitap eden Musto Home’da, ev mobilyalarının her çeşidi, her zevke uygun olarak dizayn edilmiş.Fabrikadan halka satış sunan Musto Home Mobilya Mağazası’nın işletmecisi, iş insanı Furkan Selim yıllardır mobilya sektörünün içinde olduklarını vurgulayarak, “Selim Ailesi olarak mobilya sektöründe yıllardır hizmet vermekteyiz.Artık Mücahitler Caddesi’nde de uygun fiyatlarla, kaliteli mobilyalarımızı halkla buluşturmaya devam edeceğiz.”dedi.

Çınar Mobilya işletmecisi Kemal Selim de kardeşine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Musto Home Mobilya’nın sektörümüze yeni bir heyecan ve kalite getireceğine inanıyorum.Furkan Selim kardeşime başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.”diye konuştu.

Musto Home Mobilya mağazasının açılışı oldukça coşkulu geçerken, mağazanın açılış kurdelasını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, iş insanı Abbas Kalkan birlikte kestiler.

Başkan Karalar Adana iş istihdamına katkıda bulundukları için Furkan Selim’i tebrik ederek, Musto Home’un kentimize hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Avcı ise, Selim Ailesi’ne hayırlı olsun dileklerini iletirken, “Mobilya sektörünün öncülüğünü yapan Selim Ailesi’ni Adanalılarımıza sağladıkları iş istihdamı ve yaptıkları yatırımlar nedeni ile kutluyorum.Musto Home’un Adana’ya hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Mağazanın açılışına Adana Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Mesut Yalı, iş insanı Mehmet Kurttaş başta olmak üzere çeşitli STK’ların temsilcileri ile çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı.Açılışa katılamayan siyasi partilerin milletvekilleri, temsilcileri ve işletme sahipleri çiçek ve telgrafla hayırlı olsun dileklerini ilettiler.Musto Home “Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi No:221 Seyhan/Adana adresinde tüm Adanalıları bekliyor.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.