Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait spor tesislerinde düzenlenen turnuvada, Yeşilyurt Kartalspor Futbol Okulu, Taşköprüspor Futbol Okulu ve Yenibey Adana Demirspor Futbol Okulu karşı karşıya geldi.

Hafta sonu gerçekleştirilen organizasyonda, minik futbolcular sahada yeteneklerini sergilerken aynı zamanda keyifli bir gün geçirdi. Turnuvada Kartalspor’u Serkan Geleç, Taşköprüspor’u Bilal Aktürk ve Yenibey Demirspor’u İzzet Alioğlu temsil etti.

Geleceğin Yıldızları Yumurtalık’ta Buluştu-1

Tekin Yıldız Ceyhan Doğanspor’un geleceğine dair umutlu
Tekin Yıldız Ceyhan Doğanspor’un geleceğine dair umutlu
İçeriği Görüntüle

Kartalspor adına konuşan Serkan Geleç, “Çocuklarımızın hem spor yapıp hem de eğlenmesini sağlamak bizler için çok değerli. Onların gelişimine katkı sunmak en büyük hedefimiz” dedi.

Taşköprüspor temsilcisi Bilal Aktürk ise, “Böylesine güzel bir organizasyonda yer almak bizim için mutluluk. Sporun birleştirici gücünü çocuklarımızla birlikte yaşadık” ifadelerini kullandı.

Geleceğin Yıldızları Yumurtalık’ta Buluştu4

Yenibey Adana Demirspor temsilcisi İzzet Alioğlu da, ““Çocuklarımızın sadece futbol oynaması değil, aynı zamanda birlikte vakit geçirip eğlenmeleri de çok önemliydi. Bu tür organizasyonlar onların hem sporcu kimliklerini hem de sosyal yönlerini geliştirmeleri için büyük fırsat sunuyor” diye konuştu.

Müsabakaların ardından tüm sporculara başarı madalyası verildi. Organizasyon yemek ikramı ve deniz etkinliğiyle devam ederken, çocuklar hem futbol oynadı hem de doyasıya eğlendi.

Muhabir: Sevil Çakmak