Galatasaray'ın sezon başında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, sarı-kırmızılı formayla ortaya koyduğu performansın ardından Avrupa kulüplerinin transfer gündemine girdi. Genç futbolcunun özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı, önemli takımların dikkatini çekti.
Liverpool ve PSG, Batrakov'u tribünden izleyecek
Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Stuttgart ile karşılaşacak Galatasaray'da gözler Aleksey Batrakov'un üzerinde olacak.
Takvim'in haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool ile Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain'in yetkililerinin, RAMS Park'ta oynanacak mücadeleyi tribünden takip etmesi bekleniyor.
İki kulübün temsilcilerinin Rus futbolcunun performansını yerinde izleyerek transfer değerlendirmelerinde bulunacağı ileri sürüldü.
Barcelona ve Arsenal de devreye girdi
Batrakov'a yönelik ilginin Liverpool ve PSG ile sınırlı olmadığı belirtildi. İngiliz basınından Team Talk'un haberine göre Barcelona ve Arsenal de genç oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.
Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar 2 gol kaydeden Rus futbolcunun, Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer listelerinde üst sıralarda bulunduğu iddia edildi.
Serbest kalma bedeli 50 milyon sterlin
Galatasaray ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan Aleksey Batrakov'un kontratına ilişkin dikkat çeken bir iddia da gündeme geldi.
Haberde, genç futbolcunun sözleşmesinde yaklaşık 50 milyon sterlinlik serbest kalma maddesi bulunduğu öne sürüldü.
Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam eden Batrakov'un Stuttgart karşısında sergileyeceği performansın, transfer gündemindeki yerini daha da güçlendirebileceği değerlendiriliyor.




