Adana’nın Feke ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Feke Kaymakamlığı ve Feke Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen program, şehitlik ziyaretiyle başladı.
Şehit kabirleri başında dualar edilirken, katılımcılar şehitleri rahmet ve minnetle andı. Program kapsamında düzenlenen törende konuşan Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, kurtuluş mücadelesinde kahramanların gösterdiği fedakârlığa dikkat çekti.

Özen, “Ecdadımızdan aldığımız bu kutlu emanete sahip çıkarak, aynı azim ve kararlılıkla Fekemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Fekemizin kurtuluşunun 106. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Anma programı, yapılan dualar ve gerçekleştirilen etkinliklerin ardından sona erdi. Törene Feke Kaymakamı Feyza Yılmaz ile ilçe protokolü katıldı.




