Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım “Semtimiz pek çok değişikliğe uğradı”

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın - Eski adı Sigorta Evleri olarak bilinen ve sonradan adı Emek Mahallesi olarak değiştiğini söyleyen Muhtar Salih Yardım mahallenin birçok...

Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım “Semtimiz pek çok değişikliğe uğradı”
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Eski adı Sigorta Evleri olarak bilinen ve sonradan adı Emek Mahallesi olarak değiştiğini söyleyen Muhtar Salih Yardım mahallenin birçok değişikliğe uğradığını vurguladı.

Muhtar Yardım, “Binalarımız haricinde pek çok değişiklik yapıldı. Pazar yerimiz modern bir şekilde mahallemize hizmet vermeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde tekrar muhtarlık seçiminde aday olarak seçmenlerimizin karşısına çıkacağız. Vatandaşlarımızın birçok isteği var ve bende muhtar olarak tüm ilgili kurumlarla istişare halinde çalışmaya devam edeceğim. Bildiğiniz gibi pandemi döneminde geçirdiğimiz kötü günlerde semt sakinlerimizin yanında oldum ve ardından depremi yaşadık. Depremden dolayı mahallemizde öyle kötü bir sıkıntımız olmadı ve buna şükrediyoruz. Sadece pazar kurulan binamızdaki üst kattaki düğün salonumuz hizmete giremedi. Belediye yetkililerinden açılması için gerekeni yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.