ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran -Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Vefa Spor’un organize ettiği U-8 ile U-9 Şenlik Turnuvası’nda çocukların yüzü gülüyor. Vefa Spor Başkanı Cengiz Kaskat,...

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
Yayınlama: 27.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran -Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Vefa Spor’un organize ettiği U-8 ile U-9 Şenlik Turnuvası’nda çocukların yüzü gülüyor.

Vefa Spor Başkanı Cengiz Kaskat, anlamlı etkinlikte hedeflerine doludizgin yürüdüklerini belirterek, “Şenlik turnuvasına katılım sağlayan tüm takımlarımıza teşekkürler ederiz” dedi.

Birlik ve bütünlük içerisinde Şenlik Turnuvası’nın devam ettiğine dikkat çeken Başkan Kaskat, “Turnuvamıza katılan çocukların ortaya koyduğu mücadele bizleri memnun ediyor. Kulüp olarak böylesine önemli etkinliklere önem vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vefa Spor olarak iyi bir yolda ilerlediklerini belirten Vefa Spor Başkanı Cengiz Kaskat, “Hem başarılı oluyoruz, hem de Adana ve Türk futboluna yeni yetenekli isimler kazandırıyoruz. Geleceğe umut ve güvenle bakıyoruz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.