Başkan Avan: “Mutluluk bayramda paylaşınca anlam kazanır”
Başkan Avan: “Mutluluk bayramda paylaşınca anlam kazanır”
İçeriği Görüntüle

Cihangir Kebap Trabzon’da sel felaketiyle sarsıldı
Video: Cihangir Kebap Trabzon’da sel felaketiyle sarsıldı
İçeriği Görüntüle

Trabzon'un Beşirli ilçesinde yoğun yağış ve sel felaketi, Cihangir Kebap şubesinde büyük zarara yol açtı. İşletme, su baskını nedeniyle geçici olarak kapatılmak zorunda kaldı.

Cihangir Kebap’ın sahibi Cihangir Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dün gece yaşanan yoğun yağış ve sel sebebiyle işletmemiz büyük zarar gördü. Su baskını nedeniyle şubemizi geçici olarak kapatma kararı almak zorunda kaldık” dedi.

Müşteri mağduriyetini azaltmak için tüm ekibin temizlik ve onarım çalışmalarına hızla başladığı vurgulayan Korkmaz, “En kısa sürede misafirlerimizi tekrar ağırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Yaşanan bu olumsuz durumdan dolayı tüm misafirlerimizden özür diliyor, destek ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi