Müzeyyen Şevkin, Çukurova Üniversitesi Jeoloji Bölümü’nün ilk mezunlarından ve uzun yıllar üniversitede akademisyen olarak görev yapan Atike Nazik için düzenlenen emeklilik törenine katıldı.
Akademik yaşamı boyunca yüzlerce öğrenci yetiştiren Prof. Dr. Atike Nazik için düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşanırken, meslektaşları ve öğrencileri de Nazik’i yalnız bırakmadı.
Akademik hayatına veda etti
Çukurova Üniversitesi’nde uzun yıllar görev yapan Atike Nazik’in eğitim ve bilim dünyasına sunduğu katkılar törende bir kez daha vurgulandı.
Jeoloji alanında çok sayıda öğrenci yetiştiren Nazik’in akademik çalışmaları ve üniversiteye kattığı değerlerin konuşulduğu programda, emeklilik sürecinin ardından da bilimsel birikiminin önemini koruyacağı ifade edildi.

Şevkin’den teşekkür mesajı
Müzeyyen Şevkin, Prof. Dr. Atike Nazik’in yalnızca akademik anlamda değil, yetiştirdiği öğrenciler ve bıraktığı izlerle de önemli bir değer olduğunu belirtti.
Şevkin, “Çukurova Üniversitesi Jeoloji Bölümü’nün ilk mezunlarından, üniversitede yüzlerce öğrenci yetiştiren kıymetli öğretim üyesi Prof. Dr. Atike Nazik’in emeklilik töreninde bir araya geldik” ifadelerini kullandı.
“Yeni hayatında mutluluk diliyorum”
Müzeyyen Şevkin, Prof. Dr. Atike Nazik’e yeni yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk dileyerek yıllarca süren emekleri için teşekkür etti.
Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ve Prof. Dr. Atike Nazik’e yönelik iyi dilek mesajlarıyla sona erdi.




