CHP’Lİ BİLİCİ: “DEĞİŞİM İRADESİ, ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ SONUÇLARI DA BERABERİNDE GETİRDİ”

CHP Adana Milletvekili Bilal Bilici, ” Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, tüm örgütlerimize ve parti yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

CHP’Lİ BİLİCİ: “DEĞİŞİM İRADESİ, ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ SONUÇLARI DA BERABERİNDE GETİRDİ”
Yayınlama: 21.08.2024
A+
A-

İYİ Parti’den istifa eden ve bağımsız olarak devam eden Adana Milletvekili Bilal Bilici, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) saflarına katıldı.

CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı’nda partiye katılan Bilal Bilici’nin rozetini Genel Başkan Özgür Özel taktı.

CHP Adana Milletvekili Bilal Bilici sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CHP’nin davetine olumlu cevap verdiğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in ortaya koyduğu değişim iradesi, ülkemiz için önemli sonuçları da beraberinde getirdi. Bu çerçevede, kendilerinin davetine olumlu cevap vererek Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında siyaset yapmayı kabul ettim. Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, tüm örgütlerimize ve parti yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Adanalı hemşehrilerim ve güzel ülkemiz için çalışmaya tüm gayretimle devam edeceğim.”

Kaynak: Özel Haber - Sevil Çakmak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.