CHP Teşkilatı Başkan Oya Tekin’i Yalnız Bırakmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Milletvekilleri; Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret etti.

CHP Teşkilatı Başkan Oya Tekin’i Yalnız Bırakmadı
Yayınlama: 07.08.2024
Düzenleme: 07.08.2024 16:22
A+
A-

Önceki gün Seyhan Belediye meclisindeki olay sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Milletvekilleri; Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e ziyarette bulundu.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, “Seyhan bizim, Adana bizim. Hep birlikte huzurlu bir gelecek için çalışıyoruz” dedi.

Her daim omuz omuza olduklarını belirten CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Başkanlarımız ve örgütümüzle her daim omuz omuza mücadele edeceklerini” ifadelerini kullandı.

Bu arada kendisini yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ve Milletvekillerine teşekkür eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Milletvekillerimiz, başkanlarımız ve örgütümüz ile her zaman birlikte mücadele vereceklerini, bu tip olayların bizleri yıldıramayacağını, hepimiz kardeşiz ve eşit bir şekilde Seyhan ilçesini yöneteceğiz” dedi.

Kaynak: Özel Haber - Serdar Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.