Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı, tutuklanan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in ardından gelişen süreci değerlendirmek üzere Seyhan İlçe Başkanlığı’nda toplantı düzenledi.

Toplantı, CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu başkanlığında, Seyhan ilçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve Seyhan Belediyesi meclis üyelerinin katılımıyla geçekleşti.

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Birlik ve beraberliğimizin en üst düzeyde olduğu bu süreçte hem Seyhan halkının iradesine sahip çıkacağız hem de partimizin kurumsal yapısına göre hareket edeceğiz.

Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışına uygun şekilde yoluna devam edecektir. Oya Başkanımızın en kısa sürede görevinin başına dönmesine olan inancımız ve tüm meclis üyelerimizle birlikte partimizin ve Seyhan halkının hukukunu korumaya kararlıyız.”

CHP'li Şevkin'den staj ve çıraklık mağduriyetine tepki: "Bu yanlıştan bir an önce dönün"
CHP'li Şevkin'den staj ve çıraklık mağduriyetine tepki: "Bu yanlıştan bir an önce dönün"
İçeriği Görüntüle

Chp Adana İl Başkanlığı Seyhan Için Yol Haritasını Belirledi (2)

Kaynak: Haber Merkezi