Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca kentin farklı noktalarında sürdürdüğü iftar buluşmalarının bu seferki adresi Kozan oldu. İlçenin simge noktalarından biri olan Şehit Mustafa Fehmi Kubilay Meydanı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla dev bir iftar sofrası kuruldu. Ezanın okunmasıyla birlikte binlerce Kozanlı, huzur içerisinde oruçlarını açarak Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşadı.

Büyükşehir’den Kozan’da Iftar Buluşması3

"Dayanışmayı aynı sofrada paylaştık"

İftar programına katılarak vatandaşlarla tek tek selamlaşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçer, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan ayının bereketini, dayanışmasını ve kardeşliğini aynı sofrada paylaşarak gönüllerimizi birleştirdik. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini yaşadığımız bu anlamlı akşamda, aynı sofranın etrafında buluşmanın huzurunu hep birlikte hissettik.”

Büyükşehir’den Kozan’da Iftar Buluşması

Güngör Geçer, infaz kurumu müdürlerini belediyede ağırladı
Güngör Geçer, infaz kurumu müdürlerini belediyede ağırladı
İçeriği Görüntüle

İftar sonrası Ramazan şenliği coşkusu

Yemeğin ardından program, geleneksel Ramazan şenlikleriyle devam etti. Meydanı dolduran her yaştan Kozanlı, hazırlanan çeşitli gösteriler ve etkinliklerle bayram havasında bir akşam yaşadı. Vatandaşlar, hem iftar sofrası hem de kültürel etkinlikler için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir’den Kozan’da Iftar Buluşması4

Kaynak: ABB