Bülent Çalmak: Kazanmak güzel

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, “Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Birinci lig hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Bülent Çalmak: Kazanmak güzel
Yayınlama: 16.09.2024
A+
A-

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü Başkanvekili Bülent Çakmak, Kırklareli önünde iyi mücadele ettiklerini ve 90 dakika sonunda kazanan taraf olduklarını söyledi.

Ligde oynadıkları 3 maçta 2 galibiyet ve 1 de beraberlik aldıklarını belirten Sarı-Siyahlı ekibin Başkanvekili Bülent Çakmak, “Kepezspor ile Kırklarelispor’u 1-0 yendik. Deplasmanda da Isparta ile 1-1 berabere kaldık. Şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da teşekkürler” dedi.

Ligin 4.haftasında Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda 24 Erzincan ile karşılaşacaklarını anlatan Başkanvekili Çakmak, “ Bu maçımıza da galibiyet parolasıyla hazırlanacağız. Takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Birinci lig hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.