‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut-Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Yüreğir Atakent Spor Kulübü, geleceğe umutla ve güvenle bakıyor. Genel Koordinatör Mahmut Yüksekyayla, kulüp olarak iyi bir...

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’
Yayınlama: 10.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut-Kentimizin örnek amatör spor kulüplerinden Yüreğir Atakent Spor Kulübü, geleceğe umutla ve güvenle bakıyor. Genel Koordinatör Mahmut Yüksekyayla, kulüp olarak iyi bir yolda ilerlediklerini belirterek, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Yüreğir Atakent Spor Kulübü ailesi olarak birlik ve bütünlük içerisinde yollarına devam ettiklerine dikkat çeken Yüksekyayla, “Herkes sorumluluğunu yerine getirmektedir. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını bir bir alıyoruz. Takımımızda yetenekli isimler var. Bu isimleri, Adana ve Türk futboluna kazandırmanın gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Sporcu velilerinin antrenman ve müsabakalarda kendilerini yalnız bırakmadığını anlatan Yüksekyayla, “Yüreğir Atakent Spor Kulübü olarak gelecekten umutluyuz. Adana’da örnek bir amatör spor kulübü olduk” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.