“Bayram günleri, umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir”

“Bayram günleri, umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir”
Yayınlama: 08.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Devecileri Onursal Başkanı İş İnsanı Cumali İNCESOY, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Birlik, beraberlik, duygularının daha da yoğunlaştığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İnsanoğlunu günlük sıkıntılardan uzaklaştırarak birbirine yakınlaştıran bayram günleri, toplumda umut, sevgi, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en anlamlı vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımızı, kimsesizleri, yetimleri ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gönüllerini almak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder.

Adana Devecileri başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.