Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, belediye birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle personelle bir araya gelmeye başladı. Akkan, çalışanların öneri ve taleplerini dinleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in görevlendirmesiyle başkanlık makamına vekalet eden Hasibe Akkan, ilk ziyaretlerini İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne yaptı. Ziyaretlerde Akkan’a Başkan Yardımcıları Güngör Geçer ve İnci Makal eşlik etti.
Akkan, birimlerde görev yapan personelle tek tek görüşerek hem çalışma koşullarını yerinde inceledi hem de talepleri dinledi. Belediyenin hizmet kalitesini artırmak için güçlü bir personel iletişiminin şart olduğunu vurgulayan Akkan, bu ziyaretlerin düzenli olarak süreceğini ifade etti.
“Oya Başkanımızın Emaneti”
Göreve vekaleten geldiğini hatırlatan Akkan, “Bu makam, Oya Başkanımızın bize emanetidir. Biz de bu emaneti en iyi şekilde taşıyıp halkımıza en kaliteli hizmeti sunmakla yükümlüyüz” dedi.
Seyhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, personel motivasyonu ve kurumsal verimliliği artırmaya yönelik bu buluşmaların belirli aralıklarla sürdürüleceği kaydedildi.