Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Çukur Mahallesi’nde kurulan gönül sofrasında hemşehrileriyle bir araya gelerek Ramazan akşamının huzurunu yaşadı. Başkan Şimşek, paylaşmanın ve birlikte dualara amin demenin önemine değinerek, “Aynı duaya ‘amin’, aynı sofraya kardeşçe ortak olduğumuz bu güzel akşamda hemşehrilerimizle bir araya gelmenin huzurunu yaşadık” ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının bereketinin, birlik, beraberlik ve muhabbetle çoğaldığını belirten Şimşek, Çukur Mahallesi sakinlerinin samimiyeti ve misafirperverliği için teşekkür etti. “Rabbim sofralarımızdaki bereketi, gönüllerimizdeki muhabbeti daim eylesin” dedi.
İftarın ardından mahalledeki kahvehaneleri de ziyaret eden Başkan Şimşek, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştirdi ve gönül kapılarını açan herkese teşekkür etti.
Ramazan akşamı, Karaisalı’da hem toplumsal kaynaşmayı hem de mahalle sakinlerinin bir araya gelerek dayanışma duygusunu güçlendirmeyi hedefleyen anlamlı bir etkinlik olarak öne çıktı.





