Başkan Erdem “Ceyhan için üretiyor, şehri güzelleştiriyor”

Başkan Erdem “Ceyhan için üretiyor, şehri güzelleştiriyor”
Yayınlama: 24.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan için üretmeye, şehri güzelleştirmeye devam ediyor. Ceyhan’da bütünlüklü bir anlayışla hareket eden, ilçenin dört bir yanında temizlikten park bahçeye, çevre düzenlemesinden yol yapım çalışmalarına kadar her detayı düşünen Başkan Erdem, yol yenileme çalışmalarını da aksatmıyor.

DÜZENLİ, SAĞLIKLI BİR ŞEHİR HEDEFLİYOR

Cumhuriyet Mahallesi 124. Sokaktaki yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen, çalışma arkadaşlarına kolaylıklar dileyen Başkan Erdem, “Ceyhan’daki hizmet seferberliğimiz kapsamında yol yenileme çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Ceyhan’ın tamamında eksiksiz hizmet üretme hedefimizden asla şaşmıyoruz. İlçemizde insan öncelikli, sosyal belediyecilik eksenli çalışmalarımız kapsamında yolların, sokakların, kaldırımların, park ve bahçelerin, çevrenin düzenli, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışıyoruz” dedi.

TÜM BİRİMLERLE HALK İÇİN ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Mahallesi’nde komşularıyla da bir araya gelip sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Erdem, “Ceyhanımız için üretmek, şehrimizi güzelleştirmek üzere hazırladığımız tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Belediyemizin tüm birimleriyle ve halkımızla elbirliğiyle planladığımız hizmetlerimizi aksatmadan ilerliyoruz” diye konuştu. Başkan Erdem, Ceyhan’daki hizmetlere sahip çıkan tüm hemşehrilerine de teşekkür etti

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.