Başkan Aydar: “Atatürk’ün Yolunda, Memleket Sevgisiyle Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aydar: “Atatürk’ün Yolunda, Memleket Sevgisiyle Çalışmaya Devam Ediyoruz”
Yayınlama: 29.08.2024
A+
A-

Başkan Aydar, mesajında Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan bu büyük zaferin, Atatürk’ün liderliğinde memleket sevgisi ve kararlılıkla kazanıldığını vurguladı.

Başkan Kadir Aydar, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatan toprağını işgalden kurtarmak için eşsiz bir mücadele vermiş, bu toprakları bizlere emanet etmiştir. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, milletimizin birliğinin, beraberliğinin ve vatan sevgisinin en büyük göstergesidir. 30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkının zaferle taçlandığı, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.”

Başkan Aydar, Ceyhan halkı olarak bu büyük mirasa sahip çıkacaklarını belirterek, “Bizler, Atatürk’ün izinde, memleket sevgisiyle dolu yüreklerle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için durmadan çalışıyoruz. Bugün bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Aydar mesajını, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ceyhan halkının coşkuyla kutlayacağını belirterek, “Bu büyük zaferin yıl dönümünde, Ceyhanlı hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadeleri ile sonlandırdı.

Kaynak: Ceyhan Belediyesi / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.