AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni (AOSB) ziyaret etti.
AOSB 20. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bekir Sütcü ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çelik ve Aytek, yeni döneme ilişkin tebrik ve başarı dileklerini iletti.

Adana’nın Sanayi Vizyonu Masaya Yatırıldı
Ziyaret kapsamında bölgenin gelecek vizyonu, yürütülen çalışmalar ve devam eden projeler ele alındı. Görüşmelerde ayrıca Adana’yı kimya endüstrisinin merkezi konumuna taşıması hedeflenen Adana Ceyhan Kimya Endüstri Bölgesi’ndeki hazırlık süreci hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
“Destekleri İçin Teşekkür Ediyoruz”
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin kalkınma hedeflerine verilen güçlü destekten dolayı Ömer Çelik ve Faruk Aytek’e teşekkür etti.

“Üreten Adana İçin Çalışan Herkese Teşekkür”
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise Bekir Sütcü ve yönetimini yeni dönem için tebrik ederek, “Üreten Adana için çalışan tüm sanayicilerimize ve üretmek için emek veren herkese teşekkür ediyoruz” mesajını paylaştı.





