“ADANA’YA HİZMET ETMEK İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK KARŞINIZDAYIM”

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak - Adana’da İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş basın mensupları ile bir araya gelerek...

“ADANA’YA HİZMET ETMEK İÇİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK KARŞINIZDAYIM”
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana’da İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş basın mensupları ile bir araya gelerek kahvaltılı basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasına çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı.

“YERELİN SESİ, SOLUĞU OLAN YEREL BASIN KURULUŞLARIMIZ DİRENEREK HAYATTA KALMAYI BAŞARMIŞTIR”

Ayyüce Türkeş Taş basın açıklamasında yerel basının yaşadığı sıkıntılara değindi; “Adana’nın yerel basının kuruluşlarının değerli temsilcileri hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.  Adana Türkiye’de yerel basının en köklü ve en güçlü yayın organlarının bulunduğu bir kent. Tüm Türkiye’de ve dünyada uzun yıllar ana akım medyanın her türlü kabul görmüş hakimiyetine rağmen Adana’mızda sevinerek görüyorum ki yerelin sesi, soluğu olan yerel basın kuruluşlarımız direnerek hayatta kalmayı başarmıştır. Artan maliyetlerin Türkiye’de genel olarak yayıncılığı, özel olarak da basının medya oynadığını ve yerel basının bu zor koşullarda ayak kalmakta büyük zorluklar yaşadığımızın da farkındayım. Bu bilinçle tekrar hepinize saygıyla selamlıyorum.”

“ADANA’MIZIN SAHİP OLDUĞU MUAZZAM POTANSİYELİ HERKESE GÖSTERMEK İÇİN ADIMLAR ATACAĞIM”

Ayyüce Türkeş Taş, “Adanalı hemşerilerim hepimiz biliyorsunuz ki 14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne, Adana’nın temsilcisi, kadın milletvekili olarak yolladınız hizmet etmek üzere. Ben de şu anda Adana’ya hizmet etmek için büyükşehir belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Genel basının halka şehrin yönetimi yöneticileri arasında olduğunu da biliyorum. İnanıyorum ki 31 Mart’tan sonra Adana yerel basını benim için her zaman önemli ve öncelikli bir konumda olacak. Bu sabah Adana’mızın yıllar içinde ne kadar geriye gittiğini en iyi ön gören sizlerle beraber olmaktan ayrıca mutluyum. Bu geriye gidişi 31 Mart’tan sonra önlemek için yeniden büyük Adana vizyonu ile tüm hemşerilerimin karşısına çıkıyorum. Göreve geldiğim ilk 100 gün içinde 6 hamlede Adana’mızın sahip olduğu muazzam potansiyeli herkese göstermek için adımlar atacağım” diyerek ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.