Adana’da iş arayan, kariyerinde değişiklik yapmak isteyen ve farklı iş olanaklarını değerlendirmeyi hedefleyen vatandaşlar, Çukurova Belediyesinin 3. Kariyer Fuarı’nda işverenlerle doğrudan görüşebilecek.
“Kariyerine Tam İsabet!” sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyon, 12 Ekim Pazartesi günü Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda, bilinen adıyla Sosyete Pazarı’nda düzenlenecek.
İş olanakları hakkında doğrudan bilgi alınabilecek
Saat 09.00’da başlayıp 17.00’ye kadar sürecek fuarda katılımcılar, işverenlerle görüşerek mevcut iş olanakları hakkında bilgi alabilecek ve kendilerine uygun kariyer fırsatlarını değerlendirebilecek.
Organizasyonla iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında doğrudan iletişim kurulması, istihdam süreçlerinin daha erişilebilir hale getirilmesi amaçlanıyor.

Kozay: “Yeni bir başlangıca vesile olmasını diliyorum”
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, vatandaşların iş ve kariyer fırsatlarına daha kolay ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Kariyer Fuarı’nın bu çalışmaların bir parçası olduğunu ifade eden Kozay, “İş arayan vatandaşlarımızı işverenlerle doğrudan buluşturarak yeni iş fırsatlarına ulaşmalarına katkı sunmak istiyoruz. Bu fuarın birçok hemşehrimiz için yeni bir başlangıca vesile olmasını diliyorum” dedi.
Kozay, belediye olarak istihdamı destekleyen çalışmalara devam edeceklerini söyledi.




