Adana Büyükşehir Belediyesi kıyı ve limanları av sezonuna hazırlanıyor

Adana’da kıyı ve limanlar 15 Eylül tarihinde başlayacak balık sezonuna hazırlanıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi kıyı ve limanları av sezonuna hazırlanıyor
Yayınlama: 13.09.2024
A+
A-

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Zeydan Karalar balıkçı esnafının çağrısını yanıtsız bırakmadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi 15 Eylül tarihinde başlayacak olan balık sezonu öncesi kıyı ve limanlarında temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Başkan Karalar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda balık sezonu öncesi kıyı ve limanlardaki temizlik ve ilaçlama çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Yeni balık avı sezonu tüm balıkçı esnafımız için bereketli ve bol kazançlı olsun! Rastgele!” dedi.

“Adana Büyükşehir Belediyemiz balıkçılarımıza büyük bir destek sağladı”

Karataş Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Celal Safsoylu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür ederek, “Balıkçılık av sezonu Allah izin verirse 15 Eylül’de “Vira Bismillah” diyecek. Tabii ki alabildiğine limanımız kirlendi. Bu temizlik konusunda Adana Büyükşehir Belediyesi’ne müracaat ettiğimizde sağ olsun Zeydan Başkanı’mız bizi kırmayıp limanımızın temizliğiyle alakalı ne gerekiyorsa yapılacak dedi ve şu anda hummalı bir çalışma var. İlaçlama da yapılıyor. Aynı zamanda yasak zamanda teknelerimizin bakıma alınmasında vinç kiralamasında da Adana Büyükşehir Belediyemiz balıkçılarımıza büyük bir destek sağladı. Bu desteklerinden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Karalardan her türlü hizmeti gördüklerini söyleyen Karataşlı bir balıkçı, “Bugüne kadar Zeydan Bey’den her türlü hizmeti gördük. Gerekçemizde gerek teknelerin vinçle kaldırılması konusunda bize büyük bir yardımı olmuştur. Yani bunu kimse inkar ede çok çok teşekkür ediyoruz balıkçı olarak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özel Haber - Sevil Çakmak

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.