Adana Barosu’ndan 32. Dönem TBB Delegelerine Teşekkür Plaketi

Adana Barosu, 32. Dönem Türkiye Barolar Birliği Delegeleri ile Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyelerine, baroya katkıları dolayısıyla teşekkür plaketi verildi.

Adana Barosu’ndan 32. Dönem TBB Delegelerine Teşekkür Plaketi
Yayınlama: 01.10.2024
A+
A-

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri ile Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyelerine, Adana Barosu 32. Döneminde, baroya verdikleri emek ve katkılarından dolayı düzenlenen törenle teşekkür plaketi verdi. Baro Tesislerinde gerçekleştirilen törene, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz başta olmak üzere, TBB Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“Baromuzun sorumluluğunu iki yıl süreyle birlikte üstlendik”

Törende konuşan Av.Semih Gökayaz, “Sevgili yol arkadaşlarım, baromuzun sorumluluğunu iki yıl süreyle birlikte üstlendik. Emek ve yürek dolu bu dönemin, bir plaketle hafızalarımızda güzel bir anı olarak yer almasını istedik” şeklinde konuştu.

Başkan Av. Gökayaz, “Başımız dik, alnımız ak bir şekilde Genel Kurula gidiyoruz”

Av. Gökayaz, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı, “Monokrasi rejiminde en zor olan hak aramaktır. Biz avukatlar olarak bu rejimde bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ve bu görevimizi baroların ve mesleğimizin hedef alındığı bir zamanda yapıyoruz. Hepinizin bildiği üzere, 2020 yılından beri barolar özellikle hedef durumundadır. Baroların güçsüzleştirilmeye, susturulmaya çalışıldığı bir dönemde bu görevi yerine getirdik. Yolun sonunda başımız dik, alnımız ak bir şekilde Genel Kurula gidiyoruz. Bu dönemi, aklımız, bilgimiz ve yüreğimiz neyi emrediyorsa o doğrultuda hizmet ettiğimiz bir dönem olarak gerçekleştirdik. Ve bunu hep birlikte gerçekleştirdik. Kendi kişisel tarihimizde bu dönemi altın bir nişane olarak taşıyacağız. Bu onuru sizlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. Baromuz ve mesleğimiz için tüm gücüyle emek veren siz kıymetli yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.