Yıllarını Sarı-Kırmızılı camiaya veren başarılı antrenör Özer Kankılıç, Seyhanspor’a olan sevgisinin hiç azalmadığını belirterek, “Sarı-Kırmızılı ekibi çok seviyorum. Hizmetlerim dur-durak bilmeden sürüyor. Her şey gençlerimiz için” dedi.
Futbolculuk yıllarının ardından bilgi ve tecrübelerini genç nesillere aktarmaya devam eden Kankılıç, amatör sporun gelişmesi ve gençlerin spora kazandırılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Seyhanspor’a gönül veren ve kulübün geleceğinin gençlerde olduğuna inanan deneyimli isim, yıllardır olduğu gibi bundan sonra da Türk futboluna ve Adana amatör sporuna katkı sunmaya devam edeceğini ifade ediyor.
Sarı-Kırmızılı renklere gönülden bağlı olan antrenörün hedefi ise değişmiyor: Gençlere dokunmak, onları spora kazandırmak ve Seyhanspor’a yeni başarılar kazandıracak futbolcular yetiştirmek





