DEPREMDE UZUVLARINI KAYBEDEN ÇOCUKLAR İÇİN

Yayınlama: 04.03.2023
A+
A-

Depremzedeler İçin…

Çocuk Yoğun Bakım Profesörü Metin Karaböcüoğlu depremde zarar gören çocukların tüm ortopedik ihtiyaçlarını (ortez, protez, tekerlekli sandalye veya deprem sırasında kaybettiği ortopedik cihazlarını ücretsiz karşılayacak bir projede çalışıyor.

Bağış istemiyorlar, sadece ihtiyaçları olan doğru kişilerin bu projeden yararlanmasını istiyorlar. Bu proje Türk Pediatri Kurumu ve 8 büyük kurum tarafından yürütülmektedir.

Duyuru;
Saygıdeğer hocalarım ve dostlarım, projemiz artık aktiflendi. Ortez ve protez ihtiyacı olan hastaları sahada takip eden ortopedistler ya da fizik tedavi uzmanları, yukarıdaki web sitesinden başvuru yaptıkları taktirde, proje sekreterliği hekimle ve hastayla iletişime geçerek, SGK’nın ödemediği kısmı ödeyecekler.

Hastalar bulundukları şehirde kendi doktorları tarafından takip edilecek, ancak bulundukları şehirde gerekli altyapı yoksa tercihen Adana’ya ya da yakın bir merkeze gitmeleri gerekecek.

Bu konuda sahadaki ortopedistler, fizik tedavi uzmanlığı, fizyoterapistlere dernekleri üzerinden bilgiler iletildi. Böylece size de “falanca yerde bir hasta var yazık şu durumda bu durumda protezi için para topluyoruz” derlerse; sizler “hiç zahmet etmeyin hastayı takip eden doktoru bu web sitesinden başvuru yapsın” diyebilirsiniz.

Hepinize selam ve sevgiyle…
İlgi ve bilgilerinize sunulur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.