‘KÖKLERİYLE ADANA’

Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

Festivaller kenti Adana’da Lezzet Festivali’ne sayılı günler kaldı. Bu yıl ‘Kökleriyle Adana’ temasıyla yapılacak olan Lezzet Festivali’nin 8.si düzenlenecek.

17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan festival Adana Merkez Park’ta yapılacak. Adana’nın dünya çapında gastronomi şehri olması bir çok yerli ve yabancı şeflere ev sahipliği yapacak. Birbirinden lezzetli tatları tatmaları için bir çok yerden vatandaşlar davet ediliyor. Adana’nın zengin kültürel mirası ile bu mirası taçlandıran tatları keşfetmek Adana açısından çok önemli. Lezzet şehri Adana’da lezzet kokuları arşa cıkacak sabırsızlıklar beklenen bu festival 4 gün boyunca lezzetseverleri bir araya getirecek.

Festival boyunca yemek yarışmaları düzenlenecek.
Adana’nın yöresel lezzetlerini sunan restoranlar, yemek atölyeleri, şef gösterileri, gurme tadım atölyeleri, yemek yarışmaları ve sokak lezzetleri etkinlikleri festival kapsamı boyunca gelen misafirlerle olucak. Adana kebap, ciğer kebap, tantuni, analı kızlı, sarı burma, şırdan, bici bici gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra, Akdeniz mutfağından da özel tatlar festivale damgasını vuracağı için herkes şimdiden heyecanla o günün gelmesini bekliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.