Tekin Turhan’dan maça davet

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadında Kırklarelispor ile karşılaşacak.

Tekin Turhan’dan maça davet
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

2.Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, takım olarak Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadında oynayacakları Kırklarelispor müsabakasını düşündüklerini söyledi.

Ligde oynadıkları iki maçta bir galibiyet ve bir de beraberlik aldıklarını dile getiren Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “Tarsus Şehir Stadında konuk ettiğimiz Kepezspor’u 1-0 yendik ve deplasmanda Isparta 32 Spor ile 1-1 berabere kaldık. En önemli maç en yakın maçtır. Her şeyimizle Kırklareli maçına odaklandık” diye konuştu.

Kırklarelispor müsabakasına tüm taraftarlarını davet eden Başkan Yardımcısı Tekin Turhan, “Taraftarlarımızın desteği ile sahadan galibiyet ile ayrılmayı amaçlıyoruz. Taraftarlarımız bize büyük bir güç veriyor. Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda adım adım birinci lige yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.