Yaşar Öz: Yeni sezonda başarılı olacağız

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Yaşar Öz, “Yeni sezonda alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Yaşar Öz: Yeni sezonda başarılı olacağız
Yayınlama: 29.07.2024
A+
A-

Yeni sezonda 2.Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Yaşar Öz, birinci etap kamp çalışmalarının Ankara Kızılcahamam’da başarı ile tamamladığını belirtirken ikinci etap kamp çalışmaları için takımlarının Bolu Karacasu’da bir araya geleceğini söyledi.

İkinci etap kamp çalışmalarının 6 Ağustos’a kadar süreceğini ifade eden Sarı-Siyahlı ekibin Başkan Yardımcısı Yaşar Öz, “Birlik ve bütünlük içerisinde yeni sezona hazırlanıyoruz. Yeni sezonda alacağımız başarılı sonuçlarla taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

Yeni sezonda Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve tüm Adanalıları takımlarına destek olmaya davet eden Başkan Yardımcısı Öz, “Destek olmadan asla ama asla başarı olmaz. Başkanımız Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda daha yapacağımız çok işler var” şeklinde konuştu.

Kaynak: Adana 01 Futbol Kulübü / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.